Warning Warning: I am able to write to the configuration file: /home/portalpr/public_html/magazindeceasuri/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance. See this FAQ
Moneda:
Cosul dvs. contine:
0 produs(e) - 0 RON
Urmareste MagazinDeCeasuri.ro pe Twitter


Publicitate ieftina pentru site-ul tau

Produse

EXPEDIEREA PRODUSELOR

MAGAZINDECEASURI.RO poate expedia teoretic comanda dumneavoastra la orice adresa din Romania.

TERMENUL DE LIVRARE

Firma noastra estimeaza pentru Dvs. data expedierii si termenul de livrare in functie de disponibilitatea produselor comandate si a optiunii de transport alese. Odata ce ati lansat comanda veti putea vedea termenul de livrare estimat de noi in email-ul de confirmare precum si in sumarul comenzii din contul Dvs.

CALCULAREA COSTURILOR DE TRANSPORT

Pentru transportul produselor sale, www.MAGAZINDECEASURI.ro foloseste serviciul de Curierat Rapid.
Livrarea produselor sa face a doua zi lucratoare dupa efectuarea comenzii si costa 20 RON.

Timpi de distributie: 24 - 48 ore lucratoare.

Serviciul de curierat rapid garanteaza livrarea pachetelor in timp de 24 ore. Totusi exita cazuri cand din anumite motive (ce nu depind de noi) produsul sa fie livrat in timp de 48 ore.

Firma de curierat rapid cu care colaboram este FanCourier


Curier Rapid


PRELUAREA COLETULUI : livrarea se face pana la usa dvs.

Nota: Curierul Rapid asigura livrarea in majoritatea oraselor din Romania. Inainte de a face o comanda, verificati daca localitatea in care locuit apare in lista localitatilor unde FanCourier detine filiale. Daca localitatea dvs. nu apare in lista localitatilor in care FanCourier detine filiale atunci 1) putem livra ceasul in localitatea cea mai apropiata de dvs. FanCourier detine o filiala, iar dvs. va trebui sa mergeti la depozitul FanCourier din acea localitate pentru a ridica personal coletul sau, 2) putem livra pana in localitatea dvs. chiar daca acolo nu exista o filiala FanCourier in acea localitate, iar in cazul acesta se va percepe o taxa in plus echivalenta cu 1 RON/km parcursi de curierul rapid din localitatea cea mai apropiata de dvs. unde exista o filiala FanCourier pana la dvs. (ex.: daca dvs. locuiti in localitatea A unde nu exista o filiala FanCourier, iar curierul va veni din localitatea B care este la 10 km de localitatea A si este cea mai apropiata localitate unde exista o filiala Fancourier, atunci, taxa de livrare va fi nu 20 ci 30 RON.)

Verificati aici lista sucursalelor FanCourier.

ALTE PRECIZARI

- In cazul ceasurilor Calvaneo 1583, Lobor, Lombard, Liverton si Karl Breitner taxa de livrare este de 30 de RON intrucat firma distribuitoare pentru aceste branduri expediaza ceasurile cu masuri de ambalare si protectie suplimentare si de asemenea aceste ceasuri sunt asigurate pe parcursul transportului catre client. Deci in cazul acestor branduri se percepe clientului taxa de curierat rapid de 20 RON + taxa de asigurare si ambalare de 10 RON.

- Pentru categoriile: Ceasuri de perete si Ceasuri de birou livrarea sa face prin GLS Romania. Aceste ceasuri nu pot fi comandate impreuna cu celelalte ceasuri din magazin (de mana) intrucat sunt livrare de catre firma noastra dintr-ul alt depozit.

POLITICA DE RETURURI

Ne puteti returna produsul (produsele) cumparat (cumparate) si achitat (achitate) in termen de 30 zile de la primirea acestuia (acestora), in urmatoarele situatii:

- Produsul este deteriorat sau defect;

- Ati primit alt produs decat cel comandat;

- Diferenta dintre imaginea produselor din magazin si cel primit de dumneavoastra este evidenta si se dovedeste (inclusiv diferenta de culori dar nu si cea de nuanta).

Pentru motivele aratate mai sus aveti la alegerea doua optiuni:

1. Vom inlocui produsul deteriorat, caz in care nu va mai trebui sa achitati dumneavoastra contravaloarea transportului. Va rugam sa verificati continutul pachetului primit in prezenta agentului transportatorului. Daca produsul este deteriorat, va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la serviciul nostru de produse deteriorate. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula. Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa: contact@magazindeceasuri.ro.

2. Veti primi integral suma pe care ati cheltuit-o, inclusiv taxele de manipulare, expediere si transport. Veti primi prin e-mail instructiuni cu privire la punerea in practica a optiunii alese.

RETURNAREA PRODUSULUI

- Produsul trebuie returnat, pe cat posibil, in ambalajul original.

- Costurile transportului la retur nu se inapoiaza. Vom accepta numai pachetele care au taxe de transport preplatite.

- Produsul returnat trebuie asigurat la valoarea lui reala prin transportator. Confirmarea de primire este obligatorie.

- Returnarea banilor se face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata.

Produsul nu se despagubeste daca:

- Motivul de returnare este subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau la calitatea lui;

- Va razganditi dupa ce produsul a fost comandat si ati efectuat plata, daca nu apare una din conditiile mentionate la POLITICA DE RETURURI;

- Adresa pe care ati folosit-o pentru a face comanda a fost gresita sau nu a fost exacta.

Va asiguram ca firma noastra face tot ceea ce este posibil pentru a satisface in cele mai mici detalii cerintele clientilor sai.

Firmele particulare de transport cu care lucram garanteaza manipularea si transportul pachetelor cu cea mai mare grija, preluand intacta marfa de la expeditor.
Inapoi
Magazin de Ceasuri