Warning Warning: I am able to write to the configuration file: /home/portalpr/public_html/magazindeceasuri/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance. See this FAQ
Moneda:
Cosul dvs. contine:
0 produs(e) - 0 RON
Urmareste MagazinDeCeasuri.ro pe Twitter


Publicitate ieftina pentru site-ul tau

Produse

PASII PE CARE TREBUIE SA II URMATI PENTRU A CUMPARA UN PRODUS DE LA MAGAZINUL NOSTRU ONLINE :

- Alegeti o categorie de produse (ex.Ceasuri Femei) iar din acea categorie alegeti produsul dorit.

- Click pe produsul care va intereseaza.

- Click pe butonul Adauga in cos.

- In casuta in care apare cifra 0 scrieti numarul produselor de acel tip pe care doriti sa le cumparati (De exemplu daca doriti un singur ceas de acel tip veti scri cifra 1, daca doriti 4 ceasuri de acel tip veti scri cifra 4).

- Click pe butonul Cumpara.

- Daca nu aveti un cont creat va fi necesar sa va inregistrati completand formularul de inscriere.

- Selectati metoda de livrare

- In casuta "Instructiuni si comentarii speciale despre comanda dvs."ne veti preciza alte detalii sau informatii de care ati dori sa tinem cont in procesarea comenzii dvs.

- Click pe butonul Urmatorul Pas

- Daca doriti sa ajunga cadoul la o alta adresa decat a dvs. veti da click pe butonul Schimba Adresa

- Alegeti o metoda de plata

Nota : Metoda de plata prin Ramburs nu este valabila in cazul in care destinatarul produsului este o alta persoana decat dvs.

- Daca doriti sa ne mai precizati alte informatii ce ar trebui sa le stim despre comanda ce o faceti , veti scri acesta informatie in casuta cu numele "Adauga comentarii in legatura cu comanda facuta"

- Click pe butonul Urmatorul Pas

- Click pe butonul Confirma

Acum comanda dvs. e finalizata! Un email de confirmare a comenzii facute este trimis catrea adresa dvs de email. Datele despre comanda facuta de dvs. ajung in baza noastra de date si urmeaza procesarea (executia produsului si livrarea acestuia) comenzii facute de dvs.. Clientul este contactat in cazul in care a introdus o adresa incompleta sau date insuficiente pentru livrarea produsului.

Pasii procesarii unei comenzi facute la www.MagazinDeCeasuri.ro :

1 . Prelurea informatiilor venite de la client (din formularul de comanda si respectiv plata) si automat trimiterea unui mail de confirmare catre client precum ca aceste date au ajuns la noi si urmeaza a fi procesata comanda.

2. Confirmarea sau infirmarea platii pentru comanda facuta si anuntarea prin email a clientului precum ca plata a fost confirmata si urmeaza livrarea produsului cumparat catre acesta.

3. Livrarea efectiva a produsului spre client ptin metoda de livrare aleasa de catre acesta .

 

Inapoi
Magazin de Ceasuri